Trenger du insentiv, premie eller gave til kunder eller ansatte?

Filmweb Norgesbillett – Hele Norges kinobillett for bedrifter!


Med et universalt kinogavekort kan vi garantere at det blir stor suksess! Perfekt til alle kjønn, aldre og interesser. Ikke minst er det et spennende kinoprogram i år, med flere store filmer! 


Hva er Filmweb Norgesbillett?

  • Et kinogavekort for bedrifter – til rabatterte priser
  • Kan benyttes på alle filmer og kinoer i hele Norge 
  • En Norgesbillett tilsvarer en ordinær kinobillett
  • Opptil 30 % lavere pris enn vanlige kinobilletter
  • Bærekraftig gavekort, både fysisk og digitalt
  • En verdifull opplevelse for mottakeren


Du kan gjerne ta kontakt med oss på: norgesbilletten@filmweb.no dersom du har spørsmål! Og her kan du bestille Norgesbilletter.


Ønsker du å bestille et færre antall enn minimumsgrensen for kjøp av Norgesbilletter kan du sjekke ut vårt andre universale kinogavekort her


En betydningsfull opplevelse til kunder og ansatte

Billettene kan leveres digitalt i en Excel-fil i form av koder eller lenker på e-post, sendes som SMS eller fysisk i form av en papirbillett. Her kan du lese mer om våre digitale billetter. For å finne ut mer om SMS-utsendelse av billettene kan du lese mer her. Om du ønsker eget design, f.eks personlig hilsen eller egen logo, så fikser vi også det! Du kan lese om våre designløsninger her, samt se eksempler på hvordan våre kunder har gjort det. Vår grafiske designer kan bidra med hjelp av design slik at dere blir fornøyde!


Mange spennende bruksområder

Våre kunder bruker Norgesbillett til så mangt; insentiv til salgs- og markedskampanjer eller premier i sosiale medier-kampanjer eller konkurranser er noen av de mest populære bruksområdene. Norgesbillett kan også gis i gave, enten det er jul, bursdag eller andre spesielle anledninger. 

Under kan du lese noen av våre kundecaser, og om du ønsker å lese flere spennende kundecaser kan du gjøre det her.


SpareBank 1 Østlandet: Gir kinobilletter til sine kunder ved bursdagsjubileum

SpareBank 1 Østlandet bruker Norgesbilletter som bursdagsgaver til sine kunder på 30-, 40- og 50-årsdagen. De sier selv at SMSene har naturlig nok svært høy åpnings- og klikkrate, og storfornøyde kunder! I tillegg bruker de Norgesbilletter etter gjennomføring av kundetilfredshetsundersøkelser. SMSene sendes ut automatisk via API-system. Les mer her.


Coca-Cola i samarbeid med Vipps: Insentiv for å bruke sine tjenester

Coca-Cola brukte Norgesbilletter som premie i samarbeid med Vipps i Coca-Colas brusautomater, dette for å fremme sine tjenester. Norgesbillettene ble brukt som premier i en konkurranse, der tilfeldige kjøpere av drikke som betalte med Vipps på Coca-Colas brusautomater ble trukket ut som vinnere. Ler mer her.


Norsk Tipping: Insentiv i bl.a SoMe-konkurranserNorsk Tipping har brukt Norgesbilletter som premier i ulike konkurranser og påskjønnelser i forhold til kommisjonær-leddet sitt. Det er også noe de har brukt i forbindelse med opplæring overfor samme målgruppe. Aktivitetene har blitt delt i bl.a sosiale medier. De ser at flere deltar på ulike aktiviteter når dette er en premie! Les mer her.Kommende kinofilmer! 

Det er en rekke spennende filmer som står for tur i år! Sjekk ut Filmwebs kinoprogram her. Her er noen av de store som kommer i år: 


Grusomme meg 4

Gru, Lucy, deres tre døtre og det nye familiemedlemmet, Gru Jr., lever et behagelig liv i forstadene med sine kjære minions. En dag får Gru beskjed fra sjefen om at hele familien er i fare. Skurken Maxim Le Mal og kjæresten hans, Valentina, har en slu hevnplan som sender hele Gru-familien i vitnebeskyttelse. På sin nye adresse må de tilpasse seg nye identiteter og liv, noe som ikke blir enkelt med hyperaktive minions omkring.


Deadpool & Wolverine

Nå kommer det to store og velkjente superheltdrakter i en og samme film – en ny bromantisk film har dukket opp for Marvels: Come Together Deadpool og Wolverine. Den svært etterlengtede kompisfilmen inkluderer selveste Dead Pool-legenden Ryan Reynolds og selveste Wolverine-legenden, Hugh Jackman. Med disse to i hovedrollene så kan det jo ikke bli feil!


Fly Me to the Moon

Med Scarlett Johansson og Channing Tatum i hovedrollene, er FLY ME TO THE MOON en skarp og stilig romantisk komedie, med NASAs historiske Apollo 11-månelanding som bakteppe.