Digitale billetter

Via lenker, koder eller sms!

Ønsker du å spare miljøet eller forenkle utsendelse av Norgesbillettene du kjøper? Da kan du velge digitale billetter!

De digitale billettkodene kan sendes på to forskjellige måter:

  • E-post med Excel-fil + lenker som inneholder kodene (se hvordan det vil bli seende ut på bildet i mobilen nedenfor). Les mer om dette under bildet.
  • SMS-utsendelse direkte til mottakere
Excel-fil samt hvordan lenkene med billettkodene ser ut.


E-post med Excel-fil

Kodene kan sendes til deg i en e-post med en Excel -fil. Dette gjør det enkelt å distribuere kodene gjennom egne kanaler.

NYTT! Nå inneholder Excel-filene lenker til egne billettsider for hver billettkode. Billettsidene er nettsider hvor billettkodene er lagret. Dette er et godt alternativ for de som ønsker å presentere billettkodene på en penere måte!

I e-posten fra oss vil du også få en kort tekstmal med viktig informasjon om kodene som kan sendes til alle mottakere av billettkodene.


SMS-utsendelse

Med vår SMS-pakke sender vi billettene på SMS til mottakerne for deg. Alle SMS-ene sendes samtidig og på valgfritt tidspunkt. Ditt firma vil stå som avsender og du kan legge til egen tekst, i tillegg til en standardtekst. Du kan lese mer om SMS-pakken her. Enkelt å gi – hyggelig å få!

Norgesbilletten på SMS


Hvordan brukes digitale Norgesbilletter?

For de som mottar dem er det akkurat som den fysiske papirbilletten. Billettkoden brukes så for å booke kinobilletter på nett eller tas med til billettluken. Billettkoden kan brukes på alle forestillinger og kinoer over hele landet.


Hvordan kan jeg bruke de digitale billettene?

Det finnes mange måter du kan bruke de digitale billettene, her er noen eksempler:

  • I fordelsprogrammer
  • I markedskampanjer
  • Billettene kan sendes via SMS (det kan vi fikse mot kostnad) eller på e-post
  • Som premie ved konkurranser

Prisen er den samme for digital og trykket billett.


Ta kontakt!

Har du flere spørsmål om Norgesbilletten? Ring oss på 21 50 48 00 eller send e-post til norgesbilletten@filmweb.no. Vi svarer alle hverdager mellom kl. 09-15!