Om Norgesbilletten

Ser du etter gaver til dine ansatte, premier eller insentiver til f.eks markedsføring, fordelsprogram eller lojalitetsprogrammer? Som bedriftskunde får du opptil 30 % rabatt på ordinære priser på kinobilletter. Norgesbilletten er levert av Filmweb og en kode tilsvarer betaling for 1 stk ordinær kinobillett. Den kan brukes på alle kinoer i hele Norge!

Så hvordan fungerer det egentlig?

Billettene kan leveres til dere digitalt i en Excel-fil, E-post, SMS eller fysisk i form av en papirbillett. Vi tilbyr også løsninger for API-oppsett dersom du ønsker automatisk utsendelse via bedriftens systemer. Vi tilbyr ulike tjenester på utsendelse av digitale billetter som du kan lese om her. Om du ønsker eget design, f.eks personlig hilsen eller eget logo, så fikser vi også det! Du kan lese om dette her, samt se eksempler på hvordan våre kunder har gjort det. Vår grafiske designer kan bidra med hjelp av deisgn slik at dere blir fornøyde! For å finne ut mer om SMS-utsendelse av billettene kan du lese mer om det her.

Hvis du ønsker å ta kontakt med oss er du velkommen til å gjøre det her.

Les mer om våre kundereferanser og se hvordan de har brukt Norgesbilletten her. Her er det masse inspirasjon! Om det er noe du lurer på er du velkommen til å kontakte oss her. Ellers kan vi love deg et kjempespennende kinoprogram som endelig er her!

Norgesbilletter Trykkeriet vi bruker heter Ait Bjerch, et svanemerket trykkeri med FSC-sertifisering.