Om Norgesbilletten

Ser du etter gaver til dine ansatte, premier eller insentiver til f.eks markedsføring, fordelsprogram eller lojalitetsprogrammer? Som bedriftskunde får du opptil 30 % rabatt på ordinære priser på kinobilletter.

Så hvordan fungerer det egentlig?

Norgesbilletten er levert av Filmweb og en kode tilsvarer betaling for 1 stk ordinær kinobillett. Den kan brukes på alle kinoer i hele Norge!Billettene kan leveres til dere digitalt i en Excel-fil, E-post, SMS eller fysisk i form av en papirbillett.

Fysiske billetter


Om du ønsker eget design, f.eks personlig hilsen eller eget logo, så fikser vi også det! Du kan lese om dette her, samt se eksempler på hvordan våre kunder har gjort det. Vår grafiske designer kan bidra med hjelp av deisgn slik at dere blir fornøyde!

Digitale billetter


Vi tilbyr ulike tjenester på utsendelse av digitale billetter. Billettene sendes ut på e-post eller sms. Du mottar en kode som kan løses inn av mottaker i 1 stk ordinær kinobillett. Du kan lese mer om dette her.

SMS-utsendelse


Vi kan sende ut dine digitale billetter på SMS. Dere kan skrive en egen, kort melding og SMSen kan tidstyres. For å finne ut mer om SMS-utsendelse av billettene kan du lese mer om det her.

API

Vi tilbyr også løsninger for API-oppsett dersom du ønsker automatisk utsendelse via bedriftens systemer.

Kontakt oss


Hvis du ønsker å ta kontakt med oss er du velkommen til å gjøre det her.

Referanser


Les mer om våre kundereferanser og se hvordan de har brukt Norgesbilletten her. Her er det masse inspirasjon! Om det er noe du lurer på er du velkommen til å kontakte oss her. Ellers kan vi love deg et kjempespennende kinoprogram som endelig er her!

Vårt trykkeri


Norgesbilletter Trykkeriet vi bruker heter Ait Bjerch, et svanemerket trykkeri med FSC-sertifisering.