Møller Bil ga Norgesbilletter til kundemottakerne

placeholder bilde

Å bruke Norgesbillett som bl.a insentiv, i markedsføringskampanjer og konkurranse-premie har blitt kjempepopulært hos våre kunder! Kinobilletter er et allsidig produkt og passer dermed til alle aldre, kjønn og interesser. Og det er et bærekraftig produkt!

 

Hva har dere brukt Norgesbillett til?

 

Vi ønsket å bli enda bedre på kundebehandling og å skape enda flere fornøyde kunder. Det har vi gjort gjennom å premiere kundemottakerne som er flinke med kundene sine med kinobilletter. Kundemottakerne kan bruke billettene selv eller dele de ut til mekanikerne i gruppa som har bidratt positivt.

 

Her kan du lese mer om selve produktet Norgesbillett.

 

Hva synes du om produktet?

 

Vi har sett en god effekt på hvordan kundemottakerne behandler kundene, og vi har fått flere fornøyde kunder. Det er lite som skal til for å skape endring, og noe «så enkelt» som gavekort på kino er et effektfullt virkemiddel som premiering. Alle er veldig fornøyde, både de som jobber her og ikke minst kundene våre.

 

Og hvordan opplevde dere resultatet?

 

Norgesbilletten/Filmweb er raske på ballen og leverer et supert produkt. Alle liker å gå på kino og det er hyggelig å kunne gi bort en opplevelsesgave! At billettene er rimelige i innkjøp for oss som bedrift er et stort pluss. Tilbakemeldingen fra kundemottakerne våre er at de digger produktet!

Øyvind Caspersen
Servicemarkedssjef
Møller Bil Øst

 

Her kan du lese om andre spennende områder kunder har brukt Norgesbillett til.