SSP ga Norgesbilletter til sine ansatte

placeholder bilde

Å bruke Norgesbillett som bl.a insentiv, i markedsføringskampanjer og konkurranse-premie har blitt kjempepopulært hos våre kunder! Kinobilletter er et allsidig produkt og passer dermed til alle aldre, kjønn og interesser. Og det er et bærekraftig produkt!

 

Hva har dere brukt Norgesbillett til?På grunn av smittevern og permitteringer hadde vi i år ikke mulighet til å samle alle ansatte til grøtfest og utdeling av gaver som vi normalt gjør.
Til tross for redusert omsetning ville vi gi en oppmerksomhet til alle våre ansatte. Digitale kinobilletter ble løsningen.

Her kan du lese mer om selve produktet Norgesbillett.

 

Hva synes du om produktet?

 

Billettene passer i hele landet – og for ung som gammel. Og alle liker å underholdes, med en lav pris kunne vi la våre ansatte ta med en venn på kino.

 

Og hvordan opplevde dere resultatet?

 

Vi har bare mottatt positive tilbakemeldinger for mottakere. Den lange gyldighetstiden er også super for de som er engstelige for smittesituasjonen.

I tillegg er alle vi har vært i kontakt med hos Filmweb er positive, serviceinnstilte og løsningsorienterte. De er alltid raskt på banen og følger opp på alle nivåer!

Karoline Boug
HR og Kommunikasjonsdirektør i SSP Norway

 

Her kan du lese om andre spennende områder kunder har brukt Norgesbillett til.