Hvordan bruke billetten?

Norgesbilletten brukes som betaling for 1 stk ordinær kinobillett. Den er gyldig over hele landet, kan benyttes på alle tidspunkter og til alle filmer.

Betaling
Hver billett har en unik kode som kan benyttes til å betale for 1 kinobillett på internett eller i billettluken på kinoen.

I luken
Billetten byttes inn mot en vanlig kinobillett i luken på den aktuelle kinoen. For digitale billetter, der du har fått tilsendt en kode på epost eller SMS, trenger du bare oppgi koden.

På nett
Når du betaler for kinobilletter på din lokale kino velger du billetter av typen Norgesbilletten i stedet for Voksen/Barn/Ordinær. Kinoens billettsystem vil deretter be deg fylle inn koden.

Digitale billetter
Har du fått en Norgesbillett på SMS, epost e.l. så har du fått en digital billett. Denne brukes akkurat som beskrevet ovenfor, både i luken og på nett. Til billettluken må du bare huske å ta med koden du har fått tilsendt.

Unntak
På enkelte forestillinger med høyere ordinær billettpris, som 3D-filmer, luksussaler, filmfestivaler, gallavisninger osv kan kinoen velge å ta et tilleggsgebyr når Norgesbilletten skal løses inn i en kinobillett.

Gyldighet
Norgesbilletten er gyldig i ett år fra innkjøpsdato. Gyldighetsdatoen fremgår på billetten (den fysiske, SMS eller eposten).

Røde Norgesbilletter
Har du mottatt røde Norgesbilletter? Les mer om hvordan de fungerer her.

Klikk her for å sjekke ut kinoprogrammet og bestille billetter.