Microsoft gir Norgesbilletten i julegaver til sine ansatte

placeholder bilde
Microsoft har kjøpt Norgesbilletten i julegave til sine ansatte i seks år. De faller alltid tilbake på valget av kinogavekort, som er en opplevelse fremfor flere ting.

– Det er blitt en fast tradisjon å gi våre ansatte kinobilletter i julegave, sier Inga Kleppe, Administrasjonssjef i Microsoft Norge

Hun mener det er en hyggelig opplevelse som blir høyt verdsatt – det er en utmerket måte å dele en opplevelse med andre på.

– Det er en fordel at gavekortet kan brukes når en selv ønsker det, og i tillegg fungerer over hele landet. Alle blir veldig fornøyde når de får kinobilletter – ikke bare våre ansatte, men også kunder og partnere, sier Inga Kleppe.

Microsoft har brukt ordningen i rundt seks år, og de faller alltid tilbake på valget av kinogavekort, da de ønsker å gi sine ansatte en opplevelse fremfor flere ting.

– Vi gjør litt ut av det når vi overrekker julegaven, ved å gjøre gavekortet personlig med logo for eksempel. Vi kjøper alltid noen ekstra gavekort som vi bruker gjennom året, til konkurranser og bursdager, fortsetter Inga.