Microsoft gir Norgesbilletten i julegaver til sine ansatte

Å bruke Norgesbillett som bl.a insentiv, i markedsføringskampanjer og konkurranse-premie har blitt kjempepopulært hos våre kunder! Les hvordan Microsoft har brukt kinobilletter som julegave: 

 

Hva har dere brukt Norgesbillett til?

 

Microsoft har kjøpt Norgesbilletten i julegave til sine ansatte i seks år. De faller alltid tilbake på valget av kinogavekort, som er en opplevelse fremfor flere ting.

– Det er blitt en fast tradisjon å gi våre ansatte kinobilletter i julegave, sier Inga Kleppe, Administrasjonssjef i Microsoft Norge

 

Her kan du lese mer om selve produktet Norgesbillett.

 

Hva synes du om produktet?

 

Hun mener det er en hyggelig opplevelse som blir høyt verdsatt – det er en utmerket måte å dele en opplevelse med andre på.

– Det er en fordel at gavekortet kan brukes når en selv ønsker det, og i tillegg fungerer over hele landet. Alle blir veldig fornøyde når de får kinobilletter – ikke bare våre ansatte, men også kunder og partnere, sier Inga Kleppe.

 

Og hvordan opplevde dere resultatet?

 

Microsoft har brukt ordningen i rundt seks år, og de faller alltid tilbake på valget av kinogavekort, da de ønsker å gi sine ansatte en opplevelse fremfor flere ting.

– Vi gjør litt ut av det når vi overrekker julegaven, ved å gjøre gavekortet personlig med logo for eksempel. Vi kjøper alltid noen ekstra gavekort som vi bruker gjennom året, til konkurranser og bursdager, fortsetter Inga.

 

Her kan du lese om andre spennende områder kunder har brukt Norgesbillett til.