K. Aspelund bruker billetter i lotteri og julekalender

 

Å bruke Norgesbillett som bl.a insentiv, i markedsføringskampanjer og konkurranse-premie har blitt kjempepopulært hos våre kunder! Kinobilletter er et allsidig produkt og passer dermed til alle aldre, kjønn og interesser. Og det er et bærekraftig produkt!

 

Hva har dere brukt Norgesbillett til?

Vi er stadig på utkikk etter nye og spennende gevinster til våre kunder. Dette er en gevinst som passer for alle aldre og som kan brukes i hele landet. I tillegg er den enkel å sende. Kun noen tastetrykk så har våre vinnere gevinsten sin.

Her kan du lese mer om selve produktet Norgesbillett.

 

Hva synes du om produktet?

 

Da dette ikke en kampanje men en standard vare på vår gevinstliste har vi ikke annet å tilføre enn at dette er en perfekt gevinst da den kan sendes som SMS. Vi har denne gevinsten på vår liste for tredje året på rad og kommer ikke til å slutte med den.

 

Og hvordan opplevde dere resultatet?

 

Vi opplever samarbeidet med Norgesbilletten/Filmweb som godt. Bestillinger blir kjapt levert og våre henvendelser blir raskt besvart. Alle liker å gå på kino og det er hyggelig å kunne gi bort en opplevelsegave! At billettene er rimelige i innkjøp for oss som bedrift er et stort pluss!

 

Wenche K. Leonhardsen
Grafisk Design

 

Her kan du lese om andre spennende områder kunder har brukt Norgesbillett til.