Statens vegvesen bruker Norgesbilletter til å oppfordre

Module Image

Vi er veldig fornøyd. Lett produkt å motta og gi videre. Det er fint at billetten varer lenge, og at folk kan selv velge hvilken film/kino og kan gå på kino hvor som helst i Norge. Produktet kan brukes til alle aldersgrupper.

 

Kristin Tandberg

Rådgiver, Statens Vegvesen

Å bruke Norgesbillett som bl.a insentiv, i markedsføringskampanjer og konkurranse-premie har blitt kjempepopulært hos våre kunder! Kinobilletter er et allsidig produkt og passer dermed til alle aldre, kjønn og interesser. Og det er et bærekraftig produkt!

 

Hvordan opplever dere resultatet?

Vi opplever at kinobilletter er en motivasjon for å delta i konkurransene våre. Alle synes det er stas å vinne billetter!

 

Her kan du lese mer om selve produktet Norgesbillett.

 

Hva bruker dere Norgesbilletten til?

Vi bruker Norgesbilletten blant annet som premie i fylkeskonkurransen «Aktive barn – tryggere skolevei», en konkurranse for elever på 1.-7. trinn i Akershus for å få flere til å gå/sykle til skolen. Til sammen deltar ca 11 000 elever, og det er mange flinke elever!

Vi har også konkurranse for russ som skal kontrollere kjøretøyet før de skal ut å «rulle». Hovedpremie er Norgesbilletter til alle på russebilen/bussen. I tillegg brukes Norgesbilletten på konkurranse på stands, og der møter vi publikum fra hele landet.

Kristin Tandberg
Rådgiver
Statens Vegvesen

 

Her kan du lese om andre spennende områder kunder har brukt Norgesbillett til.