re:member kredittkort gir Norgesbilletter i julegave

placeholder bilde

Å bruke Norgesbillett som bl.a insentiv, i markedsføringskampanjer og konkurranse-premie har blitt kjempepopulært hos våre kunder! Kinobilletter er et allsidig produkt og passer dermed til alle aldre, kjønn og interesser. Og det er et bærekraftig produkt!

 

Hva bruker dere Norgesbilletten til?


Vi bruker Norgesbilletten i kampanjer ut til våre kunder og nå nylig som premie i julekalenderen for våre ansatte. Vi har også god erfaring med bruk av Norgesbilletten til andre ting, men nå som det er desember er det veldig aktuelt med julekalender på jobben.

Vi kjørte også en bannerkampanje på filmweb.no som omhandlet trygg betaling på nett, hvor nye kunder fikk tilsendt 2 Norgesbilletter. Kombinasjonen av banner og velkomstgave fungerte veldig bra, kundene ble ekstra fornøyde.

Her kan du lese mer om selve produktet Norgesbillett.

 

Hva synes dere om produktet?Vi har brukt Norgesbilletten i en god stund, og vet at denne alltid settes pris på av de som får den i gave. Det er enkelt og lett å gi, noe som er viktig når du jobber med incentivering både internt og eksternt.

Vi har også brukt Norgesbilletten i diverse kampanjer på nett, noe som alltid fenger.

 

Hvordan opplever dere resultatet?Å bruke Norgesbilletten som incentivering internt blir godt mottatt. Når vi gir bort noe til våre ansatte er det viktig for oss at det oppfattes som verdifullt. Også når vi bruker Norgesbilletten i kampanjer er nettopp dette en del av årsaken til at kampanjen går bra, så dette er vi godt fornøyd med.

Kristian Rovde
Department Manager Sales Cards
www.remember.no

 

Her kan du lese om andre spennende områder kunder har brukt Norgesbillett til.