Chess bruker kinobilletter i bonusprogrammet til kundene

placeholder bilde

Hva bruker dere Norgesbilletten til?
Vi bruker Norgesbilletten i forbindelse med bonusprogrammet vårt. Det fungerer slik at du tjener poeng basert på forbruket ditt eller kjøp av varer og tjenester, og poengene kan du blant annet veksle inn i kinobilletter. Den 1. hver måned legger vi ut 1000 Norgesbilletter som kundene våre kan kjøpe med bonuspoeng. Vi bruker Norgesbilletten som en ekstra godbit til kundene våre, og selvsagt som en strategi for å øke kundelojaliteten.

Hva synes dere om produktet?
Norgesbillettene er det klart mest populære produktet vi tilbyr via bonusprogrammet vårt, så du kan trygt si at vi er fornøyde. Norgesbillettene er lette å bruke både for oss og kundene våre.

Hvordan opplever dere resultatet?
De 1000 Norgesbillettene som vi legger ut hver måned pleier å forsvinne raskt, og det er stor etterspørsel etter dem. Kundene opplever tilbudet som veldig bra, og det hjelper oss med å skille oss ut fra de andre mobiloperatørene. Å kunne tilby Norgesbilletter til kundene våre er med på å gjøre at de forblir Chess-kunder, i tillegg til at det øker kundetilfredsheten. Resultatene har vært svært gode.

Robert Pedersen Pino
CRM coordinator, Chess