6 (!) gode grunner til å bestille Norgesbilletter i år🤩

placeholder bilde

Foto: Pexels av CoWomen

1. Alle liker å gå på kino! Spesielt når de selv kan velge kino, film og tidspunkt.

Billettene er gyldige i 12 måneder og mottakerne har dermed god tid til å finne en film de har SKIKKELIG lyst til å se, enten det er action, anime, drama, dokumentar, grøsser, komedie, sci-fi, uavhengig, romantisk, familiefilm eller noe helt annet!🍿 Her kan du se trailere og mer info om alle kommende filmer!

For frister og leveringstider i julen trykk her

2. Norgesbilletter er rimelige💸 (men verdi-opplevelsen er stor!)

Som bedriftskunde hos oss får du rabatt. Jo flere billetter du kjøper, jo billigere blir det! Én Norgesbillett dekker prisen for én ordinær billett, uansett hva det koster hos kinoen.

3. Det er lekende lett og bærekraftig å bestille📱

Bestill fra sofaen, kontoret, hytta eller hjemmekontoret. Vi leverer billettene dit du ønsker! Du kan også bestille digitale billetter og hvis du vil kan vi sende billettene på SMS til mottakerne for deg. Hva med å sende billetter lille julaften eller på julemorgenen?

4. Det blir et fantastisk år på kino👏

Det er, og kommer, masse god film på kino utover året! Listen er lang og du kan sjekke den ut her!

5. Norgesbilletter

Fungerer perfekt som julegaver og sommergaver og andre typer gaver! En allsidig gave som kan enkelt gis bort!

6. Vi har fornøyde kunder😍

Og det er kjempeviktig for oss! Har du ikke kjøpt Norgesbilletter før? Les andres vurderinger av produktet og av oss som leverandør. Vi er ganske så stolte av kundene våre og hvordan de kreativt bruker billettene. Få inspirasjon ved å sjekke ut referansene under!

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.