Minnerik julegave for til ansatte

placeholder bilde

Foto: Pexels av Leeloo Thefirst

Det er ikke mange bedrifter som tenker på kinobilletter når de skal kjøpe julegaver til sine ansatte eller kunder. Norgesbilletten som er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS tilbyr universale kinobilletter nettopp for å gjøre det enklere for deg som bedrift, men også for de ansatte og kundene som mottakere.

En julegave for bedrift og de ansatte bør være tålelig lik for alle når man ikke skal gjøre forskjell på medarbeiderne, men samtidig ønsker man at alle skal like gaven. Disse kriteriene gjør ikke prosessen med å finne rett julegave, enklere, men det finnes allikevel et alternativ som trumfer igjennom på alle kriterier du stiller – Universale kinobilletter!

En universal kinobillett er som et gavekort på kino. Gavekortet har samme verdi, men den store forskjellen blir at de ansatte selv velger kinofilmen de ønsker å se, og da på en dag som faktisk passer.

En universal kinobillett kan benyttes når og hvor som helst i Norge noe som betyr at dine ansatte kan se hvilken som helst film, og da gjerne med den de er glad i.

Vi får stadig gode tilbakemeldinger fra bedrifter som har gitt de ansatte filmopplevelser. Og vi mener at det skal godt gjøres å finne en så tilrettelagt og skreddersydd gave for de ansatte til jul.

Gjør det personlig

For deg som bedrift kan du trykke bedriftens logo på billetten, i tillegg kan du legge med en hyggelig julehilsen til hver og en ansatt.

Vår opplevelse av universale kinobilletter er at du enkelt kan gi en julegave med personlig preg, og som har høy sannsynlighet for å skape stor glede og spennende filmopplevelse. Gaver med affeksjonsverdi kan ikke måles i kroner og øre.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan skreddersy dine julegaver for bedrift kan du trygt ta kontakt med oss i Norgesbillette.

Slike fungerer universale kinobilletter i praksis

Bestill universale kinobilletter her