Kinobilletter i fordelsprogram

placeholder bilde

Foto: Pexels av Tima Miroshnichenko

Fordelsprogram er for mange bedrifter viktig, men enda viktigere er det å forstå hvilke fordeler som motiverer din målgruppe mest.

Kanskje ønsker du nye ideer og tips på fordelsprogram for dine kunder? Eller kanskje du ønsker å prøve noe helt nytt?

Vi i Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS og har god erfaring med å benytte universale kinobilletter i fordelsprogram. Årsaken til at vi får gode tilbakemeldinger fra de 3000 bedriftene som har forsøkt oss er fordi en universal kinobillett er svært fleksibel. I tillegg setter de fleste pris på å bli inkludert i gode tilbud som skaper glede. En god kinoopplevelse er undervurdert om man ser all den gleden, spenningen og latteren en god film gir.

Vi opplever at  vårt fordelsprogram fungerer som fin reklame for bedriften. En enkel logo eller hilsen virker kanskje ikke så viktig, men ofte er dette som påminner folk på at bedriften bryr seg. Når du i tillegg kan etterlate en personlig hilsen, ligger alt til rette for en vellykket gave.

En god kinoopplevelse er noe alle liker

Dine kunder og ansatte ser den kinofilmen de måtte ønske, når det måtte passe best. De fleste setter pris på en god kinoopplevelse med noen man er glad i. Svært få fordelsprogram har tilsvarende potensial i affeksjon og glede som en kinobillett.

Les mer om hvordan du tar i bruk våre universale kinobilletter her.

Det skal ofte ikke mye til for å skape glede og lojalitet. Man må bare gjøre det på den rette og sannferdige måten.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om vårt fordelsprogram!

Les mer om bruksområder eller få inspirasjon fra våre referansekunder

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.