Automatiserte utsendelser av Norgesbillett

Ønsker du en enkel måte å sende ut Norgesbilletter på? Ved å bruke API-løsningen vår er det enkelt for dere og enkelt for mottakeren. Norgesbilletten blir fremstilt på en fin, visuell måte og dere kan enkelt hente ut linker som inneholder billettkodene.

Sparebank1 Østlandet bruker vår API-løsning ut mot sine kunder i bursdagsgave. De henter linker automatisk fra api-et og benytter linkene i personaliserte eposter til kundene (en unik link til hver kunde). På den måten har de et automatisert system for å gi kunder med runde bursdager en hyggelig bursdagsgave i form av norgesbilletter.

Les mer om hvordan SpareBank1 Østlandet bruker API-løsningen vår til å gi kundene sine Norgesbilletter som bursdagsgaver her.


Trykk her for å se hvordan selve linken og landingssiden fungerer og for en visuell fremstilling av kodene mottaker mottar.


Litt om API


Filmweb har et Norgesbilletten PartnerApi. Hensikten med api-et er å gjøre det mulig for partnere (som Sparebank1 Østlandet) å hente norgesbilletter selv på en automatisert måte.

En partner kan kalle api-et og be om et antall linker de måtte ønske. Api-et returnerer da det antallet linker. Hver link er unik og fører til en kundevennlig side hos Filmweb som viser norgesbillettkoder. Antall Norgesbilletter en link fører til settes fast for alle linker for den aktuelle partneren. Den kundevennlige siden vil vise partnerens logo (fast plassert øverst til høyre). Samme logo vil vises for alle linker den aktuelle partneren ber om.