Julegave til kunder og ansatte?

Filmweb Norgesbillett – Hele Norges kinobillett for bedrifter!


Filmweb Norgesbillett er et kinogavekort for bedrifter – som kjøpes til rabatterte priser. En rimelig og minnerik julegave, perfekt til alle kjønn, aldre og interesser!  


5 fordeler

  • Kan benyttes på alle filmer og kinoer i hele Norge 
  • Tilsvarer en ordinær kinobillett
  • Opptil 30 % lavere pris enn vanlige kinobilletter
  • Bærekraftig gavekort, både fysisk og digitalt
  • En betydningsfull opplevelse

Ta kontakt med oss på: norgesbilletten@filmweb.no ved spørsmål! Bestill Norgesbilletter her.


Ønsker dere å kjøpe et færre antall enn minimumsgrensen for kjøp av Norgesbilletter? Sjekk ut vårt andre universale kinogavekort her. Videre er litt mer utfyllende informasjon om Norgesbillett og hvordan det fungerer:  


Firmaprofilering


På baksiden av de fysiske Norgesbillettene kan du velge eget design, f.eks deres bedriftslogo og en personlig hilsen. Vår designer kan bidra her. Se eksemper på design og les mer. Og her finner du prisoversikt. Du kan også bestille billettmapper og skrive personlig hilsen på de.

                                       

Send via E-post eller via SMS


Send Norgesbillettene digitalt direkte til dine ansatte via e-post eller via vår SMS-tjeneste. Her kan du lese mer om våre digitale billetter.


Mange bruksområder


Våre kunder bruker Norgesbillett til så mangt; insentiv til salgs- og markedskampanjer, premier i sosiale medier-kampanjer og konkurranser eller til bursdag er noen av de mest populære bruksområdene. Les flere spennende kundecaser her.


Kinofilmer vi gleder oss til!


Sjekk ut Filmwebs spennende kinoprogram her! Her er noen av de store:


Den første julen i Skomakergata


Den første julen i Skomakergata forteller historien om hvordan en ukjent, liten jente på leting etter en ny familie, får Skomaker Andersen til å innse at livet er best når man kan dele det med de man er glad i.


The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes


Opplev historien om THE HUNGER GAMES – 64 år før Katniss Everdeen meldte seg som frivillig, og flere tiår før Coriolanus Snow ble Panems tyranniske president. 


Konvoi


«Konvoi» er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig.