Trenger du en sommergave til dine ansatte eller kunder?

placeholder bilde

Da kan kinobilletter være perfekt!


På jakt etter den perfekte sommergaven til dine ansatte? Sommerferien er rett rundt hjørnet og da er det fint å kunne vise dine ansatte at du setter pris på det gode arbeidet de gjør! Hva er ikke bedre enn en hyggelig og minnerik kinoopplevelse som kan deles med nære og kjære?Til sommeren kommer det kjempemange spennende filmer som vil nok falle i smak hos de fleste. Ikke minst er et gavekort på kino en perfekt gave til den som har alt. Enkelt å gi – morsomt å få! Og kanskje det beste av alt – kinobilletter er svært fleksible og kan brukes på den filmen du måtte ønske, når som helst i løpet av året og hvor som helst i landet. Norgesbillett kjøpes til en rabattert pris basert på antall billetter som kjøpes. En gave av stor verdi for alle parter! Bærekraftig er den også. Her finner du prisoversikten.


Enkelt å kjøpe


Billettene kan leveres til dere digitalt i en Excel-fil, E-post, SMS eller fysisk i form av en papirbillett. Vi tilbyr også løsninger for API-oppsett dersom du ønsker automatisk utsendelse via bedriftens systemer. Om du ønsker eget design f.eks personlig hilsen eller egen logo så fikser vi også det! En personlig gave som profilerer bedriften godt. Her kan du lese mer om hva andre bedrifter har gjort og bli inspirert!

 

 

Slik fungerer Norgesbilletten

 

På nett

Bruk billettkoden på nettsiden til kinoen. Hvis du foretrekker fysisk oppmøte kan billetten byttes inn mot en vanlig kinobillett i luken. For digitale billetter, der du har fått tilsendt en kode på epost eller SMS, trenger du bare oppgi koden. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om Norgesbilletten!


Sjekk ut det spennende kinoprogrammet her!

Kjøp av færre enn 50 stk kinogavekort


Ønsker dere å kjøpe færre enn 50 stk så kan vi tilby noe som heter Kinogavekort. Kinogavekort kan brukes på alle kinoer i hele Norge og alle kioskvarer. Du kan du lese mer om dette produktet her. Dette gavekortet kan ikke sendes faktura på og må betales med kredittkort.


Norgesbilletten er miljøvennlig


Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.