Smart og enkel gave til kollegaer

I år trenger du ikke å gi en ny kopp eller det tradisjonelle gavekortet. Vi i Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS, og tilbyr universale kinobilletter for bedrifter.

Universale kinobilletter er svært personlige, du kan trykke din egen logo samt en personlig hilsen til dine kollegaer. Det beste av alt er at dine kollegaer bestemmer selv hvilken kinofilm de ønsker å se. De bestemme til og med når de skal benytte seg av en uforglemmelig kinoopplevelse med noen de er glade i.

Vi får stadig gode tilbakemeldinger fra våre kunder om at gaven falt i smak. Vi mener dette underbygger vår teori om at alle verdsetter en god filmopplevelse. Vi tror derfor at våre universale kinobilletter er en godt egnet gave til kollegaer når slike gaver må være like for alle og samtidig noe som fanger interessen. Med universale kinobilletter kan dine kollegaer selv velge hvilken film de ønsker å se, og ikke minst på den dagen som passer best.

Har du noe bedre forslag på stående fot her og nå?

Gode gaver til lave priser

Vi betrakter universale kinobilletter som en sikker gave til dine kollegaer når de fleste setter pris på en god kinoopplevelse.

Samtidig er ikke dette de altfor kostbare gavene, men hvem har sagt at glede kan måles i kroner og øre?

Pristrinn fra 99,- til 83.- avhengig av antall.

Minimumsbestilling: 50 billetter Norgesbilletten er et gavekort, og er dermed fritatt moms.

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med en sikker gave-vinner for dine kollegaer er det bare å ta kontakt oss i Norgesbilletten!

Les mer om bruksområder eller få inspirasjon fra våre referansekunder
Og slik tar du i bruk billetten