Skattefrie gaver for bedrift – og som faller i smak

placeholder bilde

I høytider og ferier er det normalt at bedrifter gir sine ansatte gaver eller belønninger som et tegn på at de er verdsatt i firmaet. Grensen for skattefrie gaver er kroner 1.000,- i året per ansatt. Og det er viktig å huske på at alle de ansatte skal ha gave for å følge regelverket. Og det er viktig å huske på at alle ansatte skal ha gave, for å følge regelverket. Det høres kanskje kjedelig ut, men det er viktig at gaven du velger å gi er tålelig den samme for alle. Forskjellsbehandling er en felle man fort kan gå i dersom man skreddersyr gavene til de ansatte for mye. Du begynner å lure på hvilke alternativer du sitter igjen med? Eller kanskje du mistet motet i å finne en gave alle liker?

Fortvil ikke. Vi i Norgesbilletten tilbyr universale kinobilletter for bedrifter som ønsker å gi sine ansatte gaver som kan skreddersys hos hver enkelt. Vi kommer ikke unna det faktum at en universal kinobillett er og forblir en universal kinobillett, men når hver enkelt ansatt kan velge film og ikke minst tidspunktet. Begynner dette å bli en enkel, men svært så underholdende gave.

Personlig gave som blir likt av de fleste

Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS, og kan med trygghet anbefale universale kinobilletter som et smart tips skattefrie gaver. Og det beste er at de fleste liker en god filmopplevelse på kino. Når du som bedrift i tillegg kan trykke din egen logo sammen med en personlig hilsen til de ansatte, ligger alt til rette for en skattefri gave som garantert vil skape hyggelig stunder.

En universal kinobillett er en gave som sent vil glemmes, men som for deg som bedrift ikke trenger å koste spesielt mye. Det er vår anbefaling å prøve våre tilbud for bedrifter.

Våre kinobilletter fungerer like godt som premier, kundegaver og markedsføring av produkter. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan skape skattefrie gaver med suksess for dine ansatte, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Norgesbilletten!

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.