Reklameprodukter (reklameartikler) som skiller seg ut

I dag er alle eksponert overfor markedsføring og reklame. Dette har endret folks fokus over lang tid. Det skal mye til for å bli husket i all reklame som deles ut.

Vi i Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS, og tilbyr universale kinobilletter for bedrifter som ønsker reklameprodukter som blir husket av mottakeren i lang tid. Vår filosofi er enkel, deler du noe verdifullt med din målgruppe, vil du også få deres oppmerksomhet og fokus. Vi har fått god tilbakemelding på at vår filosofi om reklameprodukter fungerer.

Dermed er kinobillett som reklameprodukter ikke bare det sikre valget, men også det smarteste valget. Vi i Norgesbilletten liker å tro at opplevelser trumfer gjenstander, og dermed er en kinoopplevelse en perfekt måte å reklamere på. Samtidig er kino noe alle kan få glede av, uavhengig av blant annet alder og interesser.

En slik reklame gjør at kunder kan forbinde selskapet med en positiv opplevelse. I tillegg tilbyr vi muligheten til å sette firmaets logo og/eller en personlig hilsen på billettene. En enkel logo eller hilsen virker kanskje ikke så viktig, men ofte er dette som påminner folk på at bedriften bryr seg. Da virker det kanskje ikke som et reklameprodukt, men heller et hjertelig tegn på at firmaet bryr seg om sine kunder, samtidig som det fungerer ekstremt godt som reklame i underbevisstheten.

Det er altså ofte det «lille ekstra» som gjør firmagaven ekstra sentimental. Dermed kan man folk oppleve gode minner som de forbinder med din bedrift, og dermed fungerer det som svært godt som reklameartikler. Dette er det vi i Norgesbilletten mener vi kan hjelpe deg og din bedrift med.

Universale kinobilletter skiller seg ikke bare ut, men de er også svært rimelige i forhold til mange andre reklameprodukter og artikler. Når man i tillegg får en god effekt er det ikke mye å utsette på kinobilletter som reklameartikler.

Enkel å bruke, og se hva som helst

En universal kinobillett kan tas i bruk når og hvor som helst. Hvilket betyr at mottaker kan se hvilken som helst kinofilm, når det måtte passe best. Gjerne med noen man er glad i. Det ligger mye lojalitet i en kundegruppe som vet at de blir verdsatt av deg.

Les mer her om hvordan tar i bruk våre kinobilletter

Kjøp våre reklameprodukter her

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt tilbud innen reklameartikler!