Reklamegaver for bedrifter

placeholder bilde

Reklameartikler bør være som vanlige gaver, og handler som oftest ikke om pris, men om å gjøre mottakeren glad. Dette prinsippet glemmer mange bedrifter når de skal gi sine lojale eller nye kunder en gave. Dersom du ønsker å snu denne trenden kan vi i Norgesbilletten hjelpe deg med en personlig reklamegave som garantert vil falle i smak.

Universale kinobilletter, rimelig men effektfull

De færreste tenker at kinobilletter er en praktisk gave, men dersom den kan benyttes når som helst, og man kan se hva man selv ønsker, begynner premissene å bli helt annerledes. Vi i Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS og vet hvilken glede en god kinoopplevelse kan skape. Når en slik glede forbindes med ditt firma, er vår erfaring at du som oftest har en trofast kunde i mange år.


Dermed er kinobillett som reklamegaver ikke bare det sikre valget, men også det smarteste valget. Vi liker å tro at opplevelser trumfer gjenstander, og dermed er en kinoopplevelse en perfekt måte å reklamere på. Samtidig er kino noe alle kan få glede av, uavhengig av blant annet alder og interesser.

En slik reklamegave gjør at kunder kan forbinde selskapet med en positiv opplevelse. I tillegg tilbyr vi muligheten til å sette firmaets logo og/eller en personlig hilsen på billettene. En enkel logo eller hilsen virker kanskje ikke så viktig, men ofte er dette som påminner folk på at bedriften bryr seg. Da virker det kanskje ikke som en reklamegave, men heller en personlig gave. Sjekk ut hvordan våre andre kunder har gjort det her. Ønsker du å vite pris kan du finne dette her.

Det er altså ofte det «lille ekstra» som gjør firmagaven ekstra sentimental. Dermed kan man folk oppleve gode minner som de forbinder med din bedrift, og dermed fungerer det som svært godt som reklameartikler. Dette er det vi i Norgesbilletten mener vi kan hjelpe deg og din bedrift med.
 

Universale kinobilletter er svært rimelig i forhold til mange andre reklamegaver du har gitt tidligere. I tillegg er de skattefrie.

Du kan også trykke din egen logo samt en personlig hilsen til dine kunder. Alt ligger til rette for et godt og langsiktig kundeforhold.

Her kan du lese mer om våre kinobilletter

Her kan du bestille vårt tilbud innen reklamegaver

Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende våre tilbud innen reklameartikler.

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.