Profileringsartikler for bedrifter

placeholder bilde

Ønsker du å skille deg ut når du skal benytte deg av profileringsartikler?

Er du lei av de samme gamle triksene for å tiltrekke deg din kundemasse?

Vi i Norgesbilletten tilbyr universale kinobilletter for bedrifter som ønsker å skille seg ut på profileringsartikler. I dag er det altfor enkelt å bli usynlig i mengden av tilbydere. Derfor gjelder det å skille seg ut på en positiv måte når du først skal gjøre et fremstøt.

Kinobillett som profileringsartikler er ikke bare det sikre valget, men også det smarteste valget. Vi jobber for å gjøre det så rimelig og enkelt som mulig å gi minnerike, betydningsfulle firmagaver som samtidig fungerer som gode profileringsartikler. Vi liker å tro at opplevelser trumfer gjenstander, og dermed er en kinoopplevelse en perfekt måte å profilere på. Samtidig er kino noe alle kan få glede av, uavhengig av blant annet alder og interesser.

I tillegg gjør vi det mulig å tilføye firmalogo og/eller en hilsen fra bedriften. En enkel logo eller hilsen virker kanskje ikke så viktig, men ofte er dette som påminner folk på at bedriften bryr seg. Det er det «lille ekstra» som gjør firmagaven ekstra sentimental. Dermed kan man folk oppleve gode minner som de forbinder med din bedrift, og dermed fungerer det som svært god firmaprofilering. Dette er det vi i Norgesbilletten mener vi kan hjelpe deg og din bedrift med. Se hvordan våre kunder har gjort det her. Og her finner du prisoversikten.
 

Enkel profileringsartikkel, men mye glede

En universal kinobillett kan benyttes når og hvor som helst. Vår erfaring er at de fleste liker kino, og enda flere liker hyggelige stunder. En kinobillett kan betraktes som svært enkel i kategorien profileringsartikler, men effekten den gir og gleden den skaper er for mange av våre samarbeidspartnere helt uvurderlig. Vi har stor tro på at dette også kan gjelde din kundegruppe.

Her kan du lese mer om hvordan universale kinobilletter fungerer

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg velge ut profileringsartikler som garantert vil falle i smak hos din målgruppe.

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.