Personlig velkomstgave for bedrifter

placeholder bilde

Foto: Pexels av Tima Miroshnichenko

For en bedrift er det viktig å ta vare på de ansatte, likefullt er det viktig å gi nyansatte i bedriften en varm og inkluderende velkomst ved onboarding. En velkomstgave er en fin start på det kommende samarbeidet. Men hva burde man kjøpe som velkomstgave?

Vår erfaring i Norgesbilletten er at det ikke trenger å være verken kostbart eller omfattende. Samtidig bør det heller ikke være for standardisert, da blir velkomstgaven omtrent slik som på forrige arbeidssted. Som et produkt av Norges ledende filmportal Filmweb AS mener vi at universale kinobilletter innfrir alle kriteriene som stilles for en vellykket velkomstgave. Og som faktisk kan skreddersys hos den nyansatte i form av at den selv velger hvilken film og tidspunkt. Vi kan med hånden på hjertet si såpass at en så fleksibel velkomstgave alltid faller i smak.

Som bedrift kan du trykke din egen logo samt legge til en personlig hilsen, noe som gjør gaven mer personlig. Se eksempler på hvordan kundene våre har gjort det her. Det beste er at en universal kinobillett kan benyttes når og hvor som helst. På den måten kan mottakeren benytte seg av billetten til en spennende filmopplevelse med den man er glad i.

Med en universal kinobillett får du en svært fleksibel velkomstgave og som har en svært høy sannsynlighet for å gjøre mottaker glad.

Vi i Norgesbilletten mener det er hyggelige stunder og tanken som teller når man gir noen en gave.

Bestill velkomstgave her

Les mer om hvordan universale kinobilletter fungerer

Vi forstår at du er ukjent med slike kinobilletter og alt det praktiske rundt velkomstgave. Derfor kan du også ta direkte kontakt med oss i Norgesbilletten dersom du ønsker mer informasjon om våre universale kinobilletter.

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.