På tide med firmagaver som garantert vil falle i smak?

Dersom du har fått i oppgave å finne firmagaver som skiller seg ut fra det tradisjonelle, kan vi forsikre deg om at du har kommet til rett sted. Å gi firmagaver til kunder og ansatte som alle setter like stor pris på er ofte lettere sagt enn gjort, og det er der vi i Norgesbilletten gjerne vil hjelpe til. Vi garanterer at vi kan tilby den firmagaven absolutt alle setter pris på.

Kinobillett som firmagave er ikke bare det sikre valget, men også det smarteste valget. Vi jobber for å gjøre det så rimelig og enkelt som mulig å gi minnerike, betydningsfulle firmagaver til både kunder og ansatte. Vi liker å tro at opplevelser trumfer gjenstander, og dermed er en kinoopplevelse en perfekt firmagave. Samtidig er kino noe alle kan få glede av, uavhengig av blant annet alder og interesser.

I tillegg er en firmagave en god måte å skape bedre relasjoner mellom ansatte. Å gi en felles kinoopplevelse i firmagave kan være et fint pusterom bedriften kan dele sammen.

Norgesbilletten tilbyr firmagaver i form av universale kinobilletter. Våre samarbeidspartnere har gitt oss svært positive tilbakemeldinger på vårt konsept for bedrifter. Kinobilletter i seg selv en enkel firmagave, men affeksjonsverdi kan ofte ikke måles i kroner og øre. Som nevnt ovenfor er minnerike opplevelser ofte det man setter mest pris på.

Vi i Norgesbilletten opplever at mange har glemt hvor gøy kino er. En universal kinobillett vekker ofte gammel interesse for den som trodde kino bare er spennende for de minste.

Firmagaver med personlig preg

Du kan enkelt utforme din logo på billettene og en personlig hilsen. Samtidig velger mottaker selv når og hvor billetten skal brukes i løpet av ett år. Alt ligger til rette for at dine ansatte eller kunder kan få en minnerik firmagave med noen de er glade i.

Les nærmere om hvordan man tar i bruk en universal kinobillett her

Her kan du se våre priser