Original firmaprofilering for din bedrift

I dag er det vanskelig å bli sett som bedrift dersom man ikke gjør seg unik og differensierer seg fra resten av markedet. Firmaprofilering er et nøkkelord for de fleste bedrifter, men de fleste er usikre på hva som fungerer best.

Vi i Norgesbilletten mener at universale kinobilletter er en fin måte å profilere din bedrift på. En universal kinobillett kan benyttes hvor og når som helst. De færreste takker nei til en hyggelig opplevelse med de man er glad i. Det meste ligger til rette for at mottakeren husker din bedrift bedre enn mange av de som ikke byr like mye på seg selv som det du gjør. I tillegg er kinobilletter noe absolutt alle kan få glede av, som igjen fører til god firmaprofilering.

Kinobillett som firmagave er ikke bare det sikre valget, men også det smarteste valget. Vi jobber for å gjøre det så rimelig og enkelt som mulig å gi minnerike, betydningsfulle firmagaver som samtidig fungerer som god firmaprofilering. Vi liker å tro at opplevelser trumfer gjenstander, og dermed er en kinoopplevelse en perfekt firmagave. Samtidig er kino noe alle kan få glede av, uavhengig av blant annet alder og interesser. Sjekk ut hvordan våre kunder har profilert sine Norgesbilletter her.

Når du bestiller universale kinobilletter fra oss kan du enkelt legge med din logo. Du kan også legge med en personlig hilsen. Man kan si at en kinobillett er en enkel ting, men den gir massevis av glede både for liten og stor. Det skal ofte ikke mye til for å skape minnerike stunder. Her er prisoversikten.

En enkel logo eller hilsen virker kanskje ikke så viktig, men ofte er dette som påminner folk på at bedriften bryr seg. Det er det «lille ekstra» som gjør firmagaven ekstra sentimental. Dermed kan man folk oppleve gode minner som de forbinder med din bedrift, og dermed fungerer det som svært god firmaprofilering. Dette er det vi i Norgesbilletten mener vi kan hjelpe deg og din bedrift med.

Dersom du ønsker å komme i direkte kontakt med oss i Norgesbilletten er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi har høy kunnskap om hvordan vi kan bistå deg med suksessfull firmaprofilering!

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.