Gi dine ansatte og kunder gratis kinobilletter

placeholder bilde

Vi i Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS. Vi tilbyr universale kinobilletter for bedrifter som ønsker en personlig og original firmagave. Kino og gratis kinobilletter passer for de fleste anledninger og kan brukes som gaver, premier, belønning til kunder, markedsføring av produkter etc.

En universal kinobillett kan benyttes når og hvor som helst i landet. Og filmønsket er selvfølgelig helt valgfritt. Når du som bedrift kan trykke din egen logo på billettene og samtidig legge til en personlig hilsen er alt duket for en gave de ansatte eller dine kunder sent vil glemme. Se hvordan våre kunder har gjort det her. En gratis kinobillett er en enkel og liten gave, men de fleste husker etter forestillingen at affeksjon og hyggelige stunder ikke kan måles i verdi. Sjekk ut våre priser her.

De fleste liker gode kinoopplevelser

Vi har gjennom vår tid opparbeidet oss en stor og fornøyd kundemasse. Vi får mange tilbakemeldinger på at våre universale kinobilletter ga mersmak hos sine ansatte. Vi tror derfor dette også vil passe for nettopp din bedrift.

Slike fungerer universale kinobilletter i praksis

Bestill universale kinobilletter her

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du gi bort gratis kinobilletter til dine ansatte som gave- ta kontakt med oss.

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.