Gave til ansatte og kunder

En rekke bedrifter ønsker å belønne sine ansatte  og kunder ved å gi bort en gave. Ved å bruke Norgesbilletten som firmagave, enten som belønning for oppnådde resultater, som velkomsgave, sommergave eller julegave, kan du forsikre deg om at gaven faller i smak. Alle liker å få kinobilletter!

En personlig og fleksible gaver til både ansatte og kunder

En kinobillett høres kanskje ut som en kjedelig og standardisert gave til kunder og ansatte, men sannheten er at det er svært få andre gaver som har større potensial til affeksjon og glede. Som nevnt overfor de fleste setter pris på en god film- og kinoopplevelse. Når mottakeren selv velger tid, sted og film, er det meste tilrettelagt for en minnerik stund med noen man er glad i.

Vi Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS og har over 3000 fornøyde bedrifter som har eller fortsatt bruker våre kinobilletter som gave for både kunder og ansatte. Det er tydelig at universale kinobilletter gir mersmak hos folk.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt produkt eller hvordan du skal skreddersy din gave til ansatte og kunder, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Norgesbilletten!