Gave til ansatte og kunder

placeholder bilde

Foto: Pexels av Elizabeth Iris

En rekke bedrifter ønsker å belønne sine ansatte og kunder ved å gi bort en gave. Ved å bruke Norgesbilletten som firmagave, enten som belønning for oppnådde resultater, som velkomstgave, sommergave eller julegave, kan du forsikre deg om at gaven faller i smak. Alle liker å få kinobilletter!

En personlig og fleksible gaver til både ansatte og kunder

En kinobillett høres kanskje ut som en kjedelig og standardisert gave til kunder og ansatte, men sannheten er at det er svært få andre gaver som har større potensial til affeksjon og glede. Som nevnt overfor de fleste setter pris på en god film- og kinoopplevelse. Når mottakeren selv velger tid, sted og film, er det meste tilrettelagt for en minnerik stund med noen man er glad i.

Vi Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS og har over 3000 fornøyde bedrifter som har eller fortsatt bruker våre kinobilletter som gave for både kunder og ansatte. Det er tydelig at universale kinobilletter gir mersmak hos folk.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt produkt eller hvordan du skal skreddersy din gave til ansatte og kunder, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Norgesbilletten!

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.