Enkle, men smarte gaver i ansettelsesforhold

Når man har ansatte er det viktig som bedrift å vise at de er verdsatte. Gaver i ansettelsesforholdet er en måte mange bedrifter benytter seg av når de skal vise at de setter pris på sine ansatte, men fungerer de alltid?

Vår erfaring i Norgesbilletten er ofte at de ansatte får samme gave og som føles upersonlig. Noe som er forståelig når det er vanskelig å innfri alle de ansattes ønsker, men vi har en løsning som kan fungere godt i din bedrift. Vi har valgt å kalle vårt produkt for universale kinobilletter.

En gave med stort hygge-potensial

Du tenker kanskje at en kinobillett er standardisert og upersonlig, men vi i Norgesbilletten mener at svært få andre gaver i ansettelsesforhold har større potensial for en minnerik og hyggelig opplevelse med noen man er glad i. Det gjelder med andre ord å skape sin egen glede.

For å vise de ansatte at bedriften bryr seg kan du selvfølgelig legge igjen en personlig hilsen på selve gavekortet. Vår erfaring er at gaver i ansettelsesforhold kan være vanskelig når ønskene og behovene hos de ansatte er forskjellige. I tillegg må gavene i ansettelsesforhold ha en viss form for substans. Med en universal kinobillett kan hver enkelt ansatt se den filmen de selv ønsker.

Vi liker å tro at dette har potensial til å bli den mest skreddersydde gaven du har gitt dine ansatte!

Enkel å ta i bruk

En universal kinobillett er enkel å bruke. Man velger selv når man ønsker å benytte seg av gaven, og man kan se hvilken som helst kinofilm. Billetten er gyldig i ett år og kan benyttes på nett, men også i luken på kinoen. Du oppgir koden når du ankommer luken og deretter er det bare å sette seg godt til rette å nyte filmopplevelsen!

Forsøk våre universale kinobilletter nå, og gjør dine ansatte motiverte og glade!