Enkle, men smarte gaver i ansettelsesforhold

placeholder bilde

Foto: cottonbro studio & Pavel Danilyuk

Når man har ansatte er det viktig som bedrift å vise at de er verdsatte. Gaver i ansettelsesforholdet er en måte mange bedrifter benytter seg av når de skal vise at de setter pris på sine ansatte. Hva med å gi de ansatte universale kinobilletter slik at kan nyte en minnerik opplevelse med sine nære og kjære.

En gave med stort hygge-potensial

Du tenker kanskje at en kinobillett er standardisert og upersonlig, men vi i Norgesbilletten mener at svært få andre gaver i ansettelsesforhold har større potensial for en minnerik og hyggelig opplevelse med noen man er glad i.

For å vise de ansatte at bedriften bryr seg kan du selvfølgelig legge igjen en personlig hilsen på selve gavekortet, samt at dette er god profilering for bedriften. Vår erfaring er at gaver i ansettelsesforhold kan være vanskelig når ønskene og behovene hos de ansatte er forskjellige. I tillegg må gavene i ansettelsesforhold ha en viss form for substans. Med en universal kinobillett kan hver enkelt ansatt se den filmen de selv ønsker.

Vi liker å tro at dette har potensial til å bli den mest skreddersydde gaven du har gitt dine ansatte!

Enkel å ta i bruk

En universal kinobillett er enkel å bruke. Man velger selv når man ønsker å benytte seg av gaven, og man kan se hvilken som helst kinofilm. Billetten er gyldig i ett år og kan benyttes på nett, men også i luken på kinoen. Du oppgir koden når du ankommer luken og deretter er det bare å sette seg godt til rette å nyte filmopplevelsen!

Forsøk våre universale kinobilletter nå, og gjør dine ansatte motiverte og glade!

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.