Enkle men smarte firmagaver med logo

placeholder bilde

Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS og er anerkjent for enkle, men originale firmagaver med logo. Å gi firmagaver til kunder og ansatte som alle setter like stor pris på er ofte lettere sagt enn gjort, og det er der vi i Norgesbilletten gjerne vil hjelpe til. Vi garanterer at vi kan tilby den firmagaven absolutt alle setter pris på, samtidig som vi an gi det et personlig preg ved å legge til en logo eller personlig hilsen.

Hos oss kan du som bedrift kjøpe universale kinobilletter hvor du kan trykke din egen logo, personlig hilsen, og som enkelt kan brukes av de ansatte eller kunder. Her kan du finne prisoversikt. Og her kan du se hvordan våre kunder har benyttet seg av vår logo og design-mulighet!

En enkel logo eller hilsen virker kanskje ikke så viktig, men ofte er dette som påminner ansatte på at bedriften bryr seg. Det er det «lille ekstra» som gjør firmagaven ekstra sentimental. 

Kinobillett som firmagave er ikke bare det sikre valget, men også det smarteste valget. Vi jobber for å gjøre det så rimelig og enkelt som mulig å gi minnerike, betydningsfulle firmagaver til både kunder og ansatte. Vi liker å tro at opplevelser trumfer gjenstander, og dermed er en kinoopplevelse en perfekt firmagave. Samtidig er kino noe alle kan få glede av, uavhengig av blant annet alder og interesser.

Firmagave med høy affeksjonsverdi

Vi opplever universale kinobilletter som en firmagave som har høy affeksjonsverdi i form av at mottaker kan benytte seg av kinobilletten med den man er aller mest glad i, når og hvor det måtte passe best.  Gjennom tiden har over 3000 fornøyde kunder benyttet Norgesbilletten som gave til de ansatte, premiering i konkurranse, belønning til kunder og ved markedsføring av produkter.

Vi får mange tilbakemeldinger på at våre universale kinobilletter er etterspurt av de ansatte i lang tid. For oss i Norgesbilletten er dette en indikasjon på at en gave ikke handler om pris, men heller gleden den medfører seg.

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.