Bonusprogram for bedrifter som vil noe mer

placeholder bilde

Foto: Pexels av Elisabeth Iris

Et bonusprogram skal motivere, enten det er din kundekrets eller det gjelder dine ansatte. Mange undervurderer verdien av et bonusprogram og tror dette går av seg selv. Vi i Norgesbilletten er enig i at bonusprogram går av selv, men da må premissene og forutsetningene være de rette.

Det er mange behov og ønsker som skal tas med i betraktningen av et bonusprogram, dette kompliserer ofte prosessen med å finne det rette bonusprogrammet.

Enkelte elementer liker alle

Vi i Norgesbilletten mener det gjelder å gi noe de fleste setter pris på. Vi mener at universale kinobilletter for bedrifter er det produktet som skaper mest glede, og som har det høyeste potensiale til glede og samvær. Det høres kanskje for enkelt ut, men sannheten er at de fleste setter pris på en god kinoopplevelse.

Universelle kinobilletter som bonusprogram er ikke bare det sikre valget, men også det smarteste valget. Vi i Norgesbilletten jobber blant annet for å gi firmaer muligheten for å tilby bonusprogram som engasjerer.

Vi jobber hardt for å gjøre det så rimelig og enkelt som mulig å gi minnerike, betydningsfulle opplevelser som samtidig fungerer som et supert bonusprogram. Vi liker å tro at opplevelser trumfer gjenstander, og dermed er en kinoopplevelse en perfekt måte å engasjere på. Samtidig er kino noe alle kan få glede av, uavhengig av blant annet alder og interesser.

I bedriften kan et slikt bonusprogram øke effektivitet og belønning. Det skaper et godt jobbmiljø der folk gjerne vi gjøre sitt beste. Samtidig kan det øke lojalitet til kunder, ettersom et bonusprogram viser at firmaet er både seriøse og forekommende.

Med en universal kinobillett kan man se hvilken som helst kinofilm, på det tidspunktet som måtte passe best for deg og dele opplevelsen sammen med de du er glad i.
 

Det skal ofte ikke så mye til for å skape ekte glede. Og det er hva man kaller en «win-win» når ansatte får tilgang til bonusprogram som skaper gode minner.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du bruke kinobilletter som et motiverende bonusprogram for din bedrift.

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.