Bedriftsgaver for enhver anledning

placeholder bilde

Hos oss i Norgesbilletten kan du på 1-2-3 sørge for bedriftsgaver du trygt kan overrekke dine ansatte eller kunder for enhver anledning. En bedriftsgave er noe som kan hjelpe bedriften på flere måter. Det er en fin måte å vise at bedriften bryr seg om sine ansatte. Man føler seg gjerne mer sett når man får morsomme bedriftsgaver. I tillegg er det viktig å belønne godt arbeid, og da er nemlig bedriftsgave en fin måte å gjøre dette på. Slik kan man altså øke produktivitet og bedre arbeidsmiljøet i samme sleng.

Ved hjelp av våre universale kinobilletter kan dine ansatte benytte seg av bedriftsgaven når det måtte passe best. Og det beste av alt, man velger den filmen man helst vil se. På den måten kan man si at kinobilletter er en enkel, men svært personlig gave som også samtidig er lik for alle. En fleksibel bedriftsgave forsikrer deg om at alle for bruk for og blir glad for gaven.

Vi vet jo alle at minnerike og hyggelige stunder med de man er glad ikke måles i kroner og øre. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg og dine kollegaer skape gode minner.

Gjør dine bedriftsgaver personlige

På alle universale kinobilletter du ønsker, kan du trykke din bedrift sin logo, og en personlig hilsen på billetten. Vår erfaring er at de ansatte føler seg mer ivaretatt jo mer personlige bedriftsgavene er. En enkel logo virker kanskje ikke så viktig, men ofte er det denne lille logoen som påminner ansatte på at bedriften bryr seg. Det er det «lille ekstra» som gjør bedriftsgaven ekstra sentimental. 

Norgesbilletten leveres av Norges ledende filmportal Filmweb AS og har over 3000 fornøyde bedrifter som benytter seg av våre universale kinobilletter som bedriftsgaver eller markedsføring av produkter.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan tilpasse dine bedriftsgaver. Vi vil gjerne gjøre det så enkelt som mulig å gi gode, sentimentale bedriftsgaver.

Norgesbilletten er miljøvennlig

Trykkeriet vi bruker heter AIT Bjerch og holder til på Økern i Oslo. De har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og hatt FSC-sertifisering siden 2017. Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning betyr det at Norgesbilletter oppfyller strenge miljøkrav.