Alternativ til gavekort til de ansatte?

placeholder bilde

For deg som har vurdert gavekort til de ansatte som belønning, premie eller gave. Eller kanskje du allerede har erfaring med gavekort?

Vi i Norgesbilletten tilbyr universale kinobilletter for bedrifter. Vi mener at en kinobillett som kan benyttes til hvert enkelt ønske innen filmopplevelse gir mer glede enn et standardisert gavekort. I tillegg er en kinobillett basert på en opplevelse med den man er glad i. Og har en langt mer underholdende funksjon enn det tradisjonelle gavekortet.

Vi får stadig tilbakemeldinger fra bedrifter som blir positivt overrasket over hvor stor differanse det er mellom et gavekort og en god filmopplevelse for de ansatte. I praksis får dine ansatte en filmopplevelse fremfor muligheten til å kunne kjøpe noe selv. Vi i Norgesbilletten mener denne forskjellen er opplagt når vi mennesker egentlig verken liker å gi- eller å få penger i gave.

Aldri før har bedrifter kunne gi en mer skreddersydd gave til de ansatte for en så rimelig penge, uten at forskjellsbehandling forekommer.

Ikke bare personlig opplevelse, men også personlig gave

Som nevnt overfor kan de ansatte selv velge hvilken film de ønsker å se. Men du som giver kan også trykke din egen logo samt legge til en personlig hilsen til hver enkelt ansatt om du skulle ønske det.

Per tidspunkt har over 3000 bedrifter tatt i bruk vårt alternativ til gavekort for bedrifter. Mange tar de jevnlig i bruk når de har en tendens til å motivere de ansatte.

Selve kinogavekortet er enkelt å ta i bruk. Du velger den filmen du ønsker å se. Du betaler via billetten og du viser frem koden når du ankommer kinoen.

Her kan du lese mer om hvordan en universal kinobillett fungerer

Her kan du bestille universale kinobilletter

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss for mer informasjon er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.