7 (!) gode grunner til å bestille Norgesbilletter i 2020🤩

For frister og leveringstider i julen trykk her

1. Alle liker å gå på kino! Spesielt når de selv kan velge kino, film og tidspunkt.

Billettene er gyldige i 12 måneder (men bestiller du før jul er de gyldige fra bestillingsdato og ut hele 2021!). Mottakerne har dermed god tid til å finne en film de har SKIKKELIG lyst til å se, enten det er action, anime, drama, dokumentar, grøsser, komedie, sci-fi, uavhengig, romantisk, familiefilm eller noe helt annet!🍿 Her kan du se trailere og mer info om alle kommende filmer!

2. Norgesbilletter er rimelige💸 (men verdi-opplevelsen er stor!)

Som bedriftskunde hos oss får du rabatt. Jo flere billetter du kjøper, jo billigere blir det! Én Norgesbillett dekker prisen for én ordinær billett, uansett hva det koster hos kinoen.

3. Det er tryggere i en kinosal enn på jobben!📽️

En ny studie foretatt av Hermann-Rietschel-Institut ved Det Tekniske Universitetet i Berlin fastslår at du trygt kan gå på kino selv om korona-pandemien herjer utenfor. Og at det faktisk er tryggere på kino enn på jobben! Les mer om disse spennende nyhetene her!

4. Det er lekende lett (og Corona-vennlig) å bestille📱

Bestill fra sofaen, kontoret, hytta eller hjemmekontoret. Vi leverer billettene dit du ønsker! Du kan også bestille digitale billetter og hvis du vil kan vi sende billettene på SMS til mottakerne for deg. Hva med å sende billetter lille julaften eller på julemorgenen?

5. 2021 blir et fantastisk år på kino👏

Det er, og kommer, masse god film på kino utover vinteren. Vi kan nevne Gledelig Jul, Jul på Kutoppen, Brillebjørn, Aksel, Free Guy, Heksene, Wonder Woman 1984 og Den største forbrytelsen. Listen er lang og du kan sjekke den ut her!

Det skal ikke stikkes under en stol at en del filmer har blitt flyttet til neste år også. Men når 2021 kommer så er jo ikke det annet enn knall?! Vi gleder oss skikkelig til Ghostbusters: Afterlife, James Bond: No time to die, Black Widow, Fast & Furious 9, Top Gun Maverick og mange andre! Trykk her for full oversikt!

6. Norgesbilletter reparerer de fleste sår/kurerer gruff/osv.😌

Blir det ikke julebord i år eller leter du etter alternativer for bedriftens årlige juleaktiviteter? Da kan vi garantere at Norgesbilletter vil gjøre susen! Her er eksempel på ekstra «julete» billetter. Da blir gaven enda hyggeligere å motta!

7. Vi har fornøyde kunder😍

Og det er kjempeviktig for oss! Har du ikke kjøpt Norgesbilletter før? Les andres vurderinger av produktet og av oss som leverandør. Vi er ganske så stolte av kundene våre og hvordan de kreativt bruker billettene. Få inspirasjon ved å sjekke ut referansene under!